fbpx

У суді під оплески залу обрали запобіжний захід для Міхальця

Суспільство 11:55, 28.10, 2016

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід начальнику патрульної поліції Івано-Франківська Дмитру Міхальцю, який обвинувачується у перевищенні службових повноважень.

Суддя Івано-Франківського міського суду Роман Хоростіль виніс ухвалу застосувати до начальника патрульної поліції Івано-Франківська Дмитра Міхальця запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання і покласти на нього обов'язки з'являтися до слідчого прокурора на першу вимогу. Вислухавши ухвалу, присутні у залі почали аплодувати.

Нагадаємо, 26 жовтня голова патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець отримав оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 365 ч. 2 – перевищення влади або службових повноважень. Учасник АТО, боєць батальйону спецпризначення "Івано-Франківськ" Іван Чайковський звинуватив начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця у побитті та дав свідчення в прокуратурі Івано-Франківська.

На судовому засіданні народний депутат Віктор Шевченко подав клопотання про взяття обвинуваченого на поруки. У свою чергу прокурор просив застосувати запобіжний захід у виді застави розміром у 80 мінімальних зарплат та заперечив проти задоволення клопотання нардепа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: