fbpx

У Тлумацькій районній лікарні провели капітальний ремонт хірургічного відділення

Здоров'я 10:19, 20.12, 2016

У понеділок, 19 грудня, в Тлумацькій лікарні урочисто відкрили чергове капітально відремонтоване відділення – хірургічне (секція А).

Ремонтні роботи у частині хірургічного відділення розпочались у 2015 році. Відтоді тут здійснено внутрішні оздоблювальні роботи, замінено сантехніку та систему електропостачання, відновлено паркетне покриття у палатах, відремонтовано покриття стін, підлоги і стелі, підлогу в коридорах покрито плиткою. Загальна кошторисна вартість ремонту – 966 тис. грн. Будівельні роботи фінансувалися з районного та обласного бюджетів. З обласного бюджету для ремонту виділено 706 тис. грн, з районного – 260 тис. грн, інформує прес-служба ІФ ОДА.

"Це не перша подія у районі, коли відкривають оновлене приміщення освітянського чи медичного закладу і на котрій я маю можливість бути присутнім. Значить, район живе і розвивається, а отже нашому краю і країні бути успішними", – відзначив заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк.

Він повідомив, що незабаром на Прикарпатті будуть введені в експлуатацію поліклініка в місті Коломия та Галицька районна лікарня.

Хірургічне відділення Тлумацької центральної лікарні на сьогодні включає в себе 25 ліжок загальної хірургії, 5 – офтальмологічних, 5 – урологічних та 5 – оториноларингології. До операційного блоку відділення входять чотири операційні зали, малоінвазивна операційна, передопераційна, автономна автоклавна та джерело автономного електроживлення.

Минулого року хірургічне відділення лікарні поповнилося сучасним цистоскопом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: