fbpx

У трьох ОТГ Коломийщини обирали старост сіл. ВІДЕО

Суспільство 14:01, 07.04, 2017

У Коломийському районі відбулися вибори. У трьох ОТГ обирали старост сіл. Згідно з результатами голосування, обрали 10 очільників населених пунктів. Крім того, на Коломийщині пройшли і проміжні вибори депутатів Матеївецької ОТГ та Спаської сільської ради.

Так, у Матеївецькій громаді обирали очільників сіл Ганів, Дебеславці, Залуч, Тростянка, Пилипи, Кропивище, Семаківці, Замулинці, а в Перерові обирали депутата в ОТГ, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

У Дебеславцях обирали старосту трьох сіл – Дебеславців, Залуччя та Ганева. Тут було два кандидати, дотепер цю посаду обіймав Богдан Бойчук, який цього разу вже не балотувався. У списку було 675 виборців. Голова виборчої комісії активність односельців вважає доброю.

За словами начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської РДА, відповідно до результатів голосування у населених пунктах Матеївецької ОТГ працюватимуть три старости. Люди чекають від них допомоги для сіл.

Голова Матеївецької громади Петро Книшук вже відтепер попереджує, що працювати старостам буде складно, бо він вимагатиме активної праці.

Відповідно до результатів недільних виборів у складі П’ядицької ОТГ працюватимуть  4 старости, у Нижньовербізькій – 3. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: