fbpx

У Тисмениці бухгалтерів привітали із професійним святом

Суспільство 13:20, 18.07, 2015

16 липня своє професійне свято відзначали бухгалтери. З цієї нагоди представників однієї із найпоширеніших професій привітали керівники Тисменицького району та відзначили нагородами.

Святковий захід відбувся у залі засідань районної ради за участю бухгалтерів органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та бюджетних установ.

Голова районної державної адміністрації Іван Семанюк та голова районної ради Володимир Семенів відзначили суспільну важливість професії бухгалтера, адже саме ці фахівці забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, а отже, наповнення районної скарбниці, що є важливою умовою подальшого соціально-економічного розвитку Тисмениччини. Керівники району подякували присутнім за відданість справі та професійну майстерність, побажали здоров’я, добра і успіхів.

За сумлінну працю та з нагоди професійного свята Іван Семанюк та Володимир Семенів вручили п'ятнадцятьом бухгалтерам спільні грамоти голови районної державної адміністрації та голови районної ради і грошові допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: