fbpx

У Тисменицькому районі відкрили дитсадок на 75 місць. ФОТО

Суспільство 18:40, 23.10, 2017

Вчора у с. Вільшаниця урочисто відкрили дитячий садок "Сонечко" на 75 місць.

Після привітань, подяк та подарунків відбулося урочисте перетинання стрічки. Священик церкви Святої Покрови УГКЦ о. Василь окропив приміщення, у якому малюки відтепер будуть розвиватися, пізнавати світ та потрохи звикати до навчального процесу, інформує прес-служба Тисменицької РДА.

Капітальний ремонт дошкільного закладу у Вільшанці розпочали у 2007-му. Та активізувався процес відновлення дитячого садка протягом двох останніх років. Роботи проводили за кошти державного, обласного, районного та місцевого бюджетів. Загалом об’єкт обійшовся у 4 мільйони 440 тисяч гривень.

"Розвиток мережі навчально-виховних закладів, в тому числі й дошкільних, є одним із пріоритетних завдань районної влади Тисмениччини, – зазначив голова Тисменицької РДА Іван Семанюк. – Тож спільними зусиллями влади усіх рівнів, громади та благодійників нам вдалося завершити капітальний ремонт і відновити у Вільшаниці дошкільний заклад, який тут працював до 1995 року".

Для дітей у садочку створено комфортні умови перебування, обладнано приміщення, придбано меблі, іграшки та необхідний інвентар. Облаштовано ігрові павільйони, зроблено благоустрій території довкола. Левова частка робіт зроблена господарським способом, до якого долучилися місцева громада під керівництвом сільського голови Володимира Ющишина та завідуюча дошкільного закладу Оксана Смолій.

Фото – редакція газети "Вперед"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: