fbpx

У Відкритому університеті Івано-Франківська говорили про психологію успіху.

Суспільство 22:09, 18.05, 2014

Зміни в країні починаються з кожного. Чим більше в країні успішних людей, тим вона прогресивніша. У Відкритому університеті Івано-Франківська сьогодні провідні психологи міста навчали відвідувачів, як бути успішними людьми.

Наталя Чаплинська – психолог з 26-річним стажем, голова правління Івано-Франківської обласної організації "Центр допомоги «Людина»" говорила про успіх — на прикладі людей, які пройшли через революцію гідності. За її словами, успішною може стати лише самодисциплінована особа. Регламентування свого часу лежить в основі успіху. З-поміж основних тез лекції, якими повинен керуватися кожен: бути оптимістом та мислити тільки позитивно, планувати та дотримуватися планів, використовувати усі свої здібності і таланти на повну силу, керувати своїми емоціями і любити себе.

Психолог, психотерапевт, ведуча жіночої психотерапевтичної студії ЦСБ «Дівія» Ольга Шологон вчила слухачів справлятися з емоціями. Вона переконувала, що все, що ми переживаємо, йде нам на користь, навіть негатив, який робить нас сильнішими. Психотерапевт пояснила присутнім, що робити із чотирма базовими емоціями: страхом, злістю, сумом та радістю.

І ще один лектор на цьому університеті – Наталія Мухітдінова, психолог, бізнес-тренер, керівник Eleks Software — акцентувала на успіху кожної окремої людини. За її переконанням, розвиток країни залежить саме від успішних людей. Чим їх більше – тим краще для держави.

Зазначимо, Відкритий університет Івано-Франківська було започатковано 2 лютого, і тепер щонеділі провідні науковці і письменники, юристи і психологи, бізнесмени і благодійники проводять безкоштовні лекції для усіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: