fbpx

У франківській ЗОШ №7, де з’явилися тріщини, проведуть капітальний ремонт

Суспільство 12:12, 19.10, 2016

Сьогодні у виконкомі Івано-Франківської міської ради відбулося засідання комітету з надзвичайних ситуацій.

Як писав КУРС, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 повідомив про  руйнування навчального корпусу № 2. У капітальній стіні на куті будівлі утворилися тріщини шириною до 10 мм, довжиною до 2 метрів.

За словами заступника міського голови Івано-Франківська Богдана Білика, у школі між першим поверхом та підвалом провалилася підлога в результаті осідання фундаменту.

"Цьому приміщенню 140 років. Або в результаті дощів відбулося підмивання цього фундаменту, або, можливо, раніше прорвався водопровід і вода могла зайти і підмити цей фундамент. Тому ми вирішили забрати звідти дітей, огородити його стрічкою", – розповів Білик.

Оцінку технічного стану будівлі розпочнуть проводити вже завтра.

На засіданні комітету з надзвичайних ситуацій вирішили розробити проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт двох корпусів школи.

"Поки що діти будуть вчитися в тому корпусі, який придатний до навчання, потім канікули. До того часу свої висновки надасть проектно-дослідний інститут. Якщо ремонт школи не потребуватиме величезних капіталовкладень, то розпочнемо роботи", – відзначив заступник міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: