fbpx

Учасників АТО з Івано-Франківська запрошують оздоровитися на Азовському морі

Суспільство 08:46, 02.07, 2016

БФ "Творча Криївка" організовує реабілітаційні морські заїзди для бійців.

"Якщо Ви – учасник АТО та мешкаєте в м. Івано-Франківськ  звертайтеся! Також просимо родичів, сусідів і знайомих  повідомити нам про потребуючих відновлення та відпочинку бійців.
Учасників АТО (із м. Івано-Франківськ) БО МБФ "Творча Криївка" запрошує відпочити та відновити сили і здоров'я у затишних садибах на Арбатській стрілці (Азовське море)",  повідомила куратор медичного напрямку у Центрі допомоги учасникам АТО на Прикарпатті Вероніка Дичковська. 

З 4 липня розпочинаються морські заїзди творчої реабілітації для бійців, учасників війни на Сході, повідомляє в соцмережі "Творча криївка".

"Ми плануємо ШІСТЬ морських заїздів, дякуємо мерії м. Івано-Франківськ за фінансову підтримку учасників АТО з їхнього міста. Ми відкриті до пропозицій прийняти бійців з усіх регіонів  детальніша інформація у керівника проекту "Творча Криївка на морі" Людмили Білопольської на https://www.facebook.com/life.volya?fref=ts",  уточнили волонтери. 

Також вони нагадали, що тривають реконструкційні роботи в Центрі творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку для учасників АТО та їхніх родин на Верховинщині. І запросили усіх очих приєднатися.

"Потрбіні робочі руки та кошти. Звертайтеся до керівника Центру "Бережниця" Валентина Гонтара (+380971216986)",  зазначили організатори реабілітації.

Читайте також: Поблизу Криворівні для родин учасників АТО відкривають Центр творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку "Бережниця"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: