fbpx

Українська Галицька Партія на Прикарпатті затвердила виборчі списки

Політика 20:24, 25.09, 2015

24 вересня 2015 року відбулись Збори (Конференція) Івано-Франківської міської та обласної організацій Української Галицької Партії.

Партійці одноголосно підтримали списки кандидатів в депутати до Івано-Франківської міської та обласної рад на виборах, що відбудуться 25 жовтня цього року.

Загалом, до міської ради балотується 23 кандидати. Список очолив освітянин, голова Івано-Франківської обласної організації УГП Віктор Кімакович. До обласної ради партія висуває 15 кандидатів. Під першим номером – відомий громадський діяч Віталій Перевізник.

Під час виступу перед партійцями та гостями заходу Віктор Кімакович зазначив: "Ми не просто черговий політичний проект. Маємо надію, що наша партія створюється на тривалу перспективу і буде існувати ще довго після нас. Ми сповідуємо християнсько-демократичну ідеологію. В Українській Галицькій Партії об’єднуються люди навколо рідних Галичині українських цінностей: культурних, мовних, релігійних. Ми хочемо відійти від популізму, показати реальну роботу і створити щось на зразок тандему німецьких партій ХДС-ХСС. Нехай ми будемо ХДС, а згодом партнера собі знайдемо".

На партійних заходах був присутній Голова контрольно-ревізійної комісії партії Василь Полуйко. Він наголосив на тому, що УГП – це партія громадських активістів і треба запрошувати до вступу саме людей з активною суспільною позицією. "Можливо, не всі громадські діячі хочуть йти в політику, але треба розуміти, що, використовуючи політичні інструменти, ми зможемо ефективніше впливати на ситуацію у нашому краї", – наголосив Василь Полуйко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: