fbpx

Українські спортсмени здобули золото на турнірі з кікбоксингу у Польщі

Спорт 14:08, 05.10, 2018

Днями завершився масштабний професійний турнір з кікбоксингу "Fight Night Arena". Він відбувався у польському місті Плоцьк. Збірна України та збірна Польщі відстоювали пояси всесвітніх ліг WKL та WKA.

Це перший професійний турнір за межами України, де українська сторона виступає як співорганізатор. Вітчизняні спортсмени з Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей виступали за підтримки громадського руху Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди".

"Підтримка спорту – це інвестиції у майбутнє. Я переконаний, що тільки здорова, сильна країна може досягнути успіху та протистояти будь-яким загрозам – як зовнішнім, так і внутрішнім",  відзначив Олександр Шевченко.

Турнір у Польщі зібрав майже 3000 вболівальників. Серед глядачів були титуловані спортсмени, які високо оцінили рівень підготовки наших бійців. В рамках турніру Івано-Франківську область представляли Станіслав Хмельовський (БК Бекскид) та Будзан Андрій (БК Торнадо). Обидва закінчили бій достроковою перемогою.

"Ці змагання – мої перші із кікбоксингу. Бо раніше я займався змішаними боями. Рівень турніру у Плоцьку – надзвичайно високий. Достойні суперники, гарна організація. Моєю задачею було виграти у першому раунді",  розповів Станіслав Хмельовський.

14-річний Андрій Будзан – наймолодший спортсмен української збірної. Та це не завадило йому здобути перемогу в першому раунді.

"Було хвилювання, та я налаштувався на бій. І виграв",  каже кікбоксер.

Провести наступний етап змагань за підтримки громадського руху Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди" планують і в Івано-Франківську.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: