fbpx

Університет нафти й газу відстежує стан автотраси з тріщинами внаслідок обвалу карстових пустот

Суспільство 12:42, 10.10, 2017

Івано-Франківський університет нафти й газу моніторить дорогу до Трускавця, два кілометри якої пішли тріщинами і можуть провалитися будь-якої миті.

На дорозі від міста Дрогобича Львівської області до Трускавця з’явилося багато тріщин. Тріщини стали наслідком нещодавнього обвалу карстових пустот закинутих калійних шахт під час землетрусу. 

За розламами вже спостерігають фахівці, їхні прогнози не дуже втішні.

Нагадаємо, кілька тижнів тому на Львівщині стався невеликий землетрус.

Місцева Служба автомобільних доріг зафіксувала п'ять великих тріщин. У понеділок, 9 жовтня, їх залили білою фарбою, аби спостерігати за динамікою, повідомляє повідомляє Zaxid.net.

 

"Йдеться про територію, довжина якої сягає двох кілометрів. Рішенням комісії з питань надзвичайних ситуацій Львівської області від 30 вересня тут заборонений рух габаритного транспорту, об’їзд відбувається через село Стебник.

Зараз Івано-Франківський університет нафти і газу аналізує стан цих доріг", – прокоментував завідувач сектору з питань цивільного захисту Дрогобицької РДА Андрій Ванівський. 

Також зазначається, що, оскільки на цій ділянці існує загроза обвалу, дорогу може бути зовсім закрито у будь-який момент. Рішення про заборону руху транспорту має винести комісія з питань надзвичайних ситуацій.

Окрім того, за словами начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області, наразі йде робота з розробки плану альтернативної дороги до Трускавця.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: