fbpx

Urban Space звільнив офіціантку-блогерку, яка "попустила" клієнтів

Стиль життя 18:03, 02.11, 2018

В Івано-Франківську звільнили з роботи офіціантку-блогерку Юлію Стасюк, яка поклала до замовлення клієнтів записку "Менше пафосу, рібята".

Скаргу на офіціантку "Урбан Спейс 100" опублікували на інстаграм-старінці frankivskgram.

Повідомляється, що компанія молодих людей відпочивала у ресторані. Вони замовили бургер "з собою", але, окрім бургера, в пакеті отримали ще й записку від офіціантки: "Менше пафосу, рібята".

"Клієнти були здивовані таким вчинком працівниці закладу і вирішили підійти уточнити, що саме вона мала на увазі. На запитання "Що це таке?" отримали відповідь: "Ну, бо менше пафосу…", – йдеться у повідомленні.

Після роботи офіціантка Юлія Стасюк продовжила обговоювати клієнтів ресторану в інстаграм-сторіс. 

"Це було відчутно по їхньому тону, це завжди такий тон, ніби я щось тобі зробила. Боже. Сядь і пий свій зелений чай. Сьогодні гріх не визнати просто прогрес, сьогодні вони замовили не зелений чай, і навіть не какао, а замовили бургер…"

Окрім тону, зі слів офіціантки, їй також не сподобалось, що клієнт часто ходив у туалет.

"Він доволі часто ходить у туалет. Я розумію, що може бути щось зі здоров’ям, тому я не жартую. Просто це дивно. Він і по телефону там говорить, і в дзеркало там дивиться, і з другом туди ходить. Чувакк.."

Після публікацій у ЗМІ дівчина спробувала пояснити свій вчинок. Вона запевняє, що молоді люди намагалися її принизити, бо вона офіціантка.

"Можете розповісти мені про обов'язки офіціанта, про те, що вони мають закрити рот, подавати їжу і не казати зайвого. Сидіти в телефоні, тикати пальцем по екрану, мудруючи про те, як варто було вчинити у тій ситуації, – легко, я розумію.

Але не все так просто, як іноді здається. Гість, якому не сподобалась страва чи який був не в гуморі, і чуваки, які хочуть тебе принизити, бо ти Юля і ти звичайний офіціант, а у них айфон 5 і вони йоу – це різні речі. Це ДУЖЕ різні речі.

Коли тобі кричать вслід якусь хуйню, перекривлюють кожну фразу і кидають записки – це, як мінімум, збиває. Ви про це не думаєте, бо я ОФІЦІАНТ. І я не людина. Така ваша філософія, чи що?)

Нехай я була першою і останньою офіціанткою, яка їх попустила. Але ж попустила, вірно?) Такої неадекватної реакції я ще не зустрічала, чесно. Може, я попала в болюче?)

І, пробачте, не можу підтримувати такий спосіб життя, як у них. Може, я у 14 ляльками і не гралась, але була, як мінімум, мудрішою)", – написала Юлія Стасюк в інстаграм.

Сьогодні на офіційній сторінці ресторану Urban Space 100 опублікували повідомлення, що вважають поведінку офіціантки неетичною та припиняють співпрацю з нею.

"31 жовтня працівниця громадського ресторану Urban Space 100 додала до замовлення одного з відвідувачів записку негативного характеру. Ситуацію підтверджуємо. Нам дуже шкода, що ця ситуація трапилася, – просимо вибачення у гостей, які в ній опинилися. Для нашого ресторану таке ставлення до гостей є недопустимим. Будь-яка людина, яка дозволяє собі негативні коментарі в сторону гостя і переносить особисті судження в робочу площину, не може працювати в громадському ресторані Urban Space 100: це суперечить нашим цінностям та принципам", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше на Юлію Стасюк напав блогер Ігор Пустовіт, якого дівчина висміювала і пародіювала на своїх сторінках у соцмережах. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: