fbpx

Усі першокласники Івано-Франківська отримали сертифікати на безкоштовне навчання на гірських лижах у "Буковелі"

Суспільство 08:05, 02.09, 2015

Перше вересня для всіх нас особливий день. Це початок чогось нового, попереду у школярів безліч цікавого та пізнавального. Вже традиційно у цей день на урочистих лінійках помічники народного депутата України Олександра Шевченка в рамках спільного проекту туристичного комплексу "Буковель" та Благодійного Фонду Олександра Шевченка "Щасливі діти" дарують усім першокласникам Івано-Франківська сертифікати, згідно з якими усі першокласники Івано-Франківська, так само, як і в минулі роки, можуть відвідати "Буковель" та навчитись кататись на гірських лижах.

Головна мета акції – це популяризація здорового способу життя і заняття спортом та залучення дітей до активного проведення вільного часу.

Заняття з дітками проводять досвідчені інструктори Bukovel Ski School, що спеціалізуються на роботі з дітьми. Всі витрати з транспортування дітей, забезпечення спорядженням та абонементами організатори беруть на себе. Використати сертифікат першокласники можуть протягом цього навчального року.

Загалом же в рамках програми "Щасливі діти" у "Буковелі" побувало майже 6000 дітей.

Окрім того, Благодійний Фонд Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" запрошує школярів взяти участь у конкурсі творів про те, яким же діти бачать майбутнє рідного міста та разом створити план розвитку Івано-Франківська!

"Ми прагнемо довідатись, про що ж мрієте ви, майбутні покоління, адже живемо саме для вас, для дітей… Просимо вас помріяти, яким ви бачите Івано-Франківськ, а тих, хто найкраще викладе свої мрії на папері, та їх вчителі будуть нагороджені цінними призами та можливістю з екскурсією відвідати славетне місто Лева", – розповідає помічник нардепа Олександра Мечева.

В минулому році більше сотні лауреатів конкурсу творів від фонду Олександра Шевченка відвідали з екскурсією заповідник Козацькі могили в Берестечку.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: