fbpx

"В документах – відписки, під час сесії – відмовки", – Ольга Галабала зробила зауваження прокурору області

Суспільство 14:41, 15.02, 2019

Очільниця фракції «ВОЛЯ» в Івано-Франківській обласній раді Ольга Галабала просить представників прокуратури більш відповідально ставитись до звітів, які вони готують на сесійні засідання.

"Не так багато звернень від депутатів є до прокуратури. По цих зверненнях представник прокуратури чи нацполіції має знати актуальний стан справ. Бо, для прикладу, якщо ми говоримо про торфовище у Верхньому Струтині, то в мене ще є відповідь від 5 жовтня 2016 року, де написано, що справа розглядається. Зараз вже 2019 і поки "розглядається", ніякої конкретики немає. Видобуток торфовищ здійснюється, податок не платиться, бо їх і тоді не платили. Належних дозволів для цього немає",  каже Галабала. 
 
Вона також повідомила, що задавала це питання й під час минулого звіту прокурора. 
 
"Відповідь була аналогічна, що інформацію надамо, зараз немає. Тому, якщо є форми звіту перед сесією обласної ради, то, будь ласка, майте актуальну інформацію, щоб ми не отримували в документах відписки, а під час сесії – відмовки. Відповіді по суті я не можу отримати ні в письмовому, ні в усному вигляді", – каже очільниця "ВОЛІ" в облраді.
 
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: