fbpx

В Івано-Франківському медуніверситеті підбили підсумки року

Суспільство 09:40, 29.12, 2014

З метою підбиття результатів діяльності ІФНМУ за 2014 р. у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбулась конференція трудового колективу університету.

Серед досягнень 2014 року було відзначено збільшення навчальної бази ІФНМУ на 1380 кв. м, перш за все, це відкриття нових й оновлених кафедр мовознавства, фтизіатрії та пульмонології, фармакології, медичної інформатики, медичної та біологічної фізики, педіатрії ННІПО, психіатрії, наркології та медичної психології, анатомії людини, цитогенетичної, біоелементологічної, морфологічної та імуноферментної лабораторій, навчально-практичного центру слуху; впровадження в процес навчання сучасних інформаційних технологій, зокрема, комп'ютеризація навчальних класів, закупівля планшетів, впровадження інтерактивного, дистанційного та теленавчання, оновлення необхідного медичного обладнання й методико-дидактичних матеріалів для кращої реалізації набутих знань на практиці; проведення капітальних ремонтів в аудиторіях, кафедрах, спорткомплексі, гуртожитках.

Сьогодні в стінах університету навчаються понад сім тисяч студентів, викладають 92 доктори й 454 кандидати наук. У 2014 році викладачами й студентами виконано 119 науково-дослідних робіт. 

Адміністрація університету дбає не тільки про навчально-практичну базу, але й про побут й дозвілля студентів. Саме з цією метою на базі 1-2 гуртожитків ІФНМУ відкрито побутовий комплекс "Future" для студентів-медиків, облаштовано навчально-виробничо-реакреаційну базу "Арніка".

Важливими для розвитку університету є міжвузівська та міжнародна співпраця й визнання. В стінах ІФНМУ не одноразово відбувались регіональні, всеукраїнські та міжнародні конференції. Участь у різноманітних виставках та конкурсах стала доброю традицією для університету. Івано-Франківський національний медичний університет є першопроходцем в міжнародному проекті "MUMEENA", програмі "TEMPUS".

2014 рік став знаковим для всієї університетської громади, адже тільки завдяки спільній праці університет зайняв перше місце серед вишів України за рівнем прозорості, третє місце серед медичних закладів за інформативністю веб-сайту, удостоєний дипломами лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки та рейтингового конкурсу "Лідер наукової і науково-практичної діяльності".

Новий 2015 рік ставить перед ІФНМУ нові завдання й пріоритети, а саме: створення й відкриття навчально-практичного центру екстреної та невідкладної медичної допомоги, медицини катастроф, подальше впорядковування й розширення навчально-практичної бази, оснащення новітніми технологіями наукових лабораторій й науково-практичних центрів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: