fbpx

В Івано-Франківську безкоштовно харчуватимуть дітей учасників АТО

Суспільство 18:55, 17.09, 2015

На засіданні Івано-Франківського міськвиконкому розглянуть питання про забезпечення безкоштовного харчування для дітей, батьки яких беруть участь у бойових діях на Сході держави.

Про це йшлося сьогодні на засіданні обласного координаційного комітету допомоги пораненим, передає КУРС із посиланням на Івано-Франківську ОДА.
"На сьогоднішній день 151 дитина займається в дошкільних закладах нашого міста, 318 дітей навчаються у школах. З міського бюджету буде виділено 105 тисяч гривень для харчування в дошкільних закладах, 215 тисяч гривень – у шкільних освітніх закладах", – повідомив заступник міського голови Івано-Франківська Михайло Верес.
Також він поінформував присутніх на засіданні про те, що в одному з приміщень лікарні Львівської залізниці (вул. Тарнавського, 12) планують створити реабілітаційний центр для учасників АТО.
"Це приміщення загальною площею майже 400 квадратних метрів, дуже гарна територія, є сад", – розповів Михайло Верес.

За його словами, там організують сестринське відділення, відкриють кабінети для проведення процедур. А вже найближчим часом після рішення міськвиконкому почнуть працювати над підготовкою проектно-кошторисної документації. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: