fbpx

В Івано-Франківську чоловік, який упав у котлован на будівництві, досі в реанімації

Суспільство 17:20, 03.06, 2016

В обласному центрі Прикарпаття чоловік, який 2 червня впав з шостого поверху новобудови, досі перебуває в реанімації. За фактом нещасного випадку місцеві правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження, а в Управлінні праці планують створити спеціальну комісію, щоби з'ясувати причини нещастя.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

На разі будівництво на об’єкті призупинено. Керівник будівельної фірми "Технобуд", яка проводила роботи на місці, де стався нещасний випадок, теж перебуває у лікарні. До офісу забудовника вчора навідалися представники управління праці, втім, жодних документів там не отримали.  

Зі слів працівників будови, перед тим, як чоловік упав з шостого поверху, будівельники краном піднімали підмостки.

Наразі усі обставини нещасного випадку з’ясовують правоохоронці, відкрито кримінальне провадження. У поліції кажуть, що залежно від стану потерпілого буде визначатися міра покарання.

В офісі "Технобуду" спілкуватися з журналістами відмовилися. Телефоном представниця фірми повідомила, що постраждалий працював на будові за цивільно-правовою угодою.

Нагадаємо, 2 червня об 11:39 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Незалежності в Івано-Франківську в котлован упав чоловік, потерпілий потребує допомоги

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: