fbpx

В Івано-Франківську формують другу квартирну чергу за проектом "Житло учасникам АТО"

Суспільство 17:56, 10.08, 2016

Передбачається, що 80 родин учасників бойових дій та добровольців зможуть отримати квартири у другій черзі проекту, що його міській владі Франківська запропонували ветерани АТО.

"Міська Асоціація учасників АТО від сьогодні формує другу чергу з учасників бойових дій за проектом "Житло воїнам АТО". Кількість бійців в другому проекті – 80 родин",  повідомив в соцмережі керівник "Спілки добровольців АТО Прикарпаття", один з учасників міської Асоціації Василь Андріїв. 

Чрговість отримання житла і сам проект можна переглянути за посиланням – https://www.facebook.com/groups/844162745689082/permalink/858757164229640/?__mref=message_bubble

КУРС писав, що першу чергу сформували 30 бійців  інваліди 3 групи, багатодітні та малозабезпечені. 10 з них отримують квартири в цьому році.

Читайте: Перші 30 квартир: міська рада Франківська надала землю для будівництва житла учасникам АТО

Нагадаємо, що у Франківську на конкурсі визначать будівельну компанію, яка збудує житло для учасників АТО.

Формування другої черги буде проходити до 24 серпня, повідомив Андріїв.

Керівники організацій учасників АТО, які входять в Асоціацію, на зборах воїнів АТО складають відповідні списки. Спільну чергу укладуть і погодять на загальних зборах.

З питаннями з приводу другої "квартирної" черги звертайтеся в офіс Асоціації учасників АТО: м. Івано-Франківськ, вул. Страчених 3.

"У нас "зарезервовано" ще чотири ділянки під даний проект.. За них ще прийдеться поборотись",  зазначив представник міської Асоціації учасників АТО. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: