fbpx

В Івано-Франківську "Китайська стіна" відключається від СТЕКу і переходить на індивідуальне опалення

Суспільство 18:32, 09.08, 2017

Найбільший в Івано-Франківську будинок "Китайська стіна" по вулиці Гната Хоткевича, 54 отримав технічні умови від "СТЕК" на відключення від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

"Окрім другого корпусу, отримали також технічні умови від "СТЕК" на відключення від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання першого корпусу "Китайської стіни". 
Настала необхідність створення ШТАБУ з реалізації програми "Кожній квартирі "Китайської стіни"  індивідуальне опалення! Рухаємося далі!"  повідомив у фейсбуці депутат міської ради Стефан Магас.

"Китайська стіною" найбільший будинок в Івано-Франківську назвали самі мешканці. Під такою назвою приблизно рік тому зареєстрували й ОСББ. "Китайська стіна"  це 13 під'їздів і 465 квартир.

Як розповів КУРСу Стефан Магас, робота над відключенням будинку від централізованого опалення, яке подає ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія", розпочалася приблизно три місяці тому. Ініціатори підключення індивідуального опалення дійшли аж до Міністерства інфраструктури.

"Уже працюємо з газовиками над виготовленням технічних умов і проектів на монтування газового обладнання мереж, і для цього треба зібрати документи. Є лише одна складність: літо, люди по городах, садах, селах. Тому важко шукати людей і збирати папери", – розповів Магас.

Втім, у новий опалювальний сезон мешканці "Китайської стіни" планують увійти уже з автономним опаленням.

Нагадаємо, у квітні цього року ОСББ "Китайська стіна" отримало свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації "Вісник ОСББ "Китайська стіна 54".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: