fbpx

В Івано-Франківську підсвітять "голубу церкву". ПРОЕКТ

Суспільство 15:55, 28.11, 2017

Кафедральний собор Покрови Пресвятої Богородиці Івано-Франківської Єпархії Української автокефальної православної церкви освітять з усіх боків.

Кафедральний собор Покрови Пресвятої Богородиці (Вірменський костел, в народі – "голуба церква") – пам'ятка національного значення. Незабаром вона тішитиме око навіть вночі.

"Ще одна історична будівля буде тішити око як франківців, так і гостей міста. Адже вже розроблено проект реконструкції освітлення на території біля Вірменського костелу. Тож до різдвяних свят матимемо ще одну родзинку", – повідомив міський голова Руслан Марцінків і опублікував проект. 

Очікувана вартість освітлення Вірменського костелу в Івано-Франківську 226 тисяч гривень. Про це йдеться у системі електронних закупівель Прозорро.

Роботи по освітленню костелу мають бути виконані до 20 грудня 2017 року. Виконавець робіт має забезпечити гарантійне  обслуговування системи освітлення протягом 36 місяців. 

Нагадаємо, до Дня Незалежності в Івано-Франківську підсвітили Кафедральний собор Святого Воскресіння УГКЦ. 

КУРС писав, що в Івано-Франківську втілюють в життя муніципальну програму освітлення пам'яток.

У місті підсвітили вже кілька пам'яток: міську ратушу, Художній музей, Дитячу бібліотеку, адмінбудинок, управління СБУ, будинок на Мазепи, 7-9, телевізійну вишку, фасад будинку на вул. Незалежності, 7 та готель "Київ". А також Фортечний провулок. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: