fbpx

В Івано-Франківську проведуть перший підлітковий хакатон – "Teen Hackathon 2018"

Суспільство 08:54, 06.06, 2018

Перший в Івано-Франківську підлітковий хакатон пройде 9 червня. Захід покликаний активізувати формування спільноти креативних підлітків, які хочуть створювати технологічні продукти, що будуть покращувати міське середовище.

Під час хакатону 5-8 команд підлітків з підтримкою менторів  спеціалістів ІТ-компаній та викладачів Робоклубу – створюватимуть прототип мобільного додатка, що має допомагати вирішувати одну з актуальних проблем міста. Переможцем буде проект тієї команди, чий прототип буде краще пропрацьований і презентований поважній суддівській комісії. 

Подія відбудеться 9 червня з 10:00 до 19:00 за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 23. Промприлад: Реновація. Брати участь у хакатоні будуть не тільки підлітки, які прагнуть розвитку, але й компанії і команди, що хочуть підтримати такі прагнення молоді Івано-Франківська.

Teen Hackathon 2018 підтримало 12 партнерів серед яких ІТ компанії SoftServe, Webmil, COAX, V.I.tech, Університет Короля Данила, Франківська Майстерня, ITRally, Urban Space 100, ФРІ та радіо Карпати.

Команди РобоклубІФ та ГО "Івано-Франківський ІТ-кластер" разом з партнерами протягом останніх двох років послідовно розвивають освітнє середовище в Івано-Франківській області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: