fbpx

В Івано-Франківську розпочинає роботу Дитячо-юнацький центр

Культура 16:19, 22.10, 2014

Сьогодні в обласному центрі за участю представників влади, духовенства та громадськості відбулося урочисте відкриття Дитячо-юнацького центру, що знаходиться по вулиці Сахарова 27-а.

Міський голова Віктор Анушкевичус у своєму вітальному слові зазначив, що відкриття Дитячо-юнацького центру – велика подія для Івано-Франківська.

"Це проект, якого в області ще не було, і не знаю, чи в Україні такий проект був, бо це результат співпраці влади і бізнесу", – сказав міський голова.

На будівництво такого Центру з міського бюджету довелось би виділити понад 6,5 мільйонів гривень, а дозволивши побудувати багатоповерхівку, місто отримало такий заклад безкоштовно.

"В результаті домовленості і співпраці не лише жителі, які заселяються в цей будинок, а й діти з навколишніх будинків матимуть можливість всебічно розвиватися, приходячи сюди і займаючись у різноманітних гуртках. А батьки будуть мати чистий спокій, що їхня дитина не буде бігати недоглянута десь на вулиці, а буде займатися тут. Ви знаєте, держава, яка дбає про підростаюче покоління, може бути впевнена у своєму майбутньому", – додав Віктор Анушкевичус.

Площа Дитячо-юнацького центру (ДЮЦ) становить більше 570 кв. м. В ньому діятимуть клуб спортивного танцю "Динамо", вокальна школа Ірини Шабан, художня студія, гуртки "Природа в народознавстві", "Валеологія" та "Природа крізь призму англійської мови" від міської дитячої екологічної станції, а також драматичний гурток і Молодіжний клуб від Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

В актовому залі ДЮЦу проходитимуть концертно-розважальні заходи закладу, а також вечори відпочинку для активістів дитячо-юнацьких клубів Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 Як повідомляв КУРС, будинок, в якому знаходиться Центр, здали в експлуатацію 7 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: