fbpx

В Івано-Франківську триває будівництво нового корпусу католицької гімназії. ФОТО

Суспільство 19:48, 29.06, 2018

В Івано-Франківську триває будівництво нового корпусу Католицької загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ст.-гімназії св. Василія Великого. В новій будівлі передбачається велике приміщення їдальні, спортивного та актового залів.

До цього діти змушені були відвідувати уроки фізичної культури, а також проводити загальношкільні урочистості в маленькому приміщенні, площею 93 м², інформує Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Станом на сьогодні завершено всі монолітні та муровані роботи. Завершено прокладання електричних та слаботочних кабельних мереж. Також проводяться роботи з гідроізоляції та утеплення дахових покриттів і допоміжних приміщень спортзалу.

Виконуються штукатурні роботи, паралельно тривають роботи з благоустрою території: закладення внутрішньобудинкових мереж та облаштування фундаментів для огорожі.

Днями заплановано завезення віконних та фасадних світлопрозорих конструкцій.

Як писав КУРС, будівництво нового корпусу Католицької школи розпочалося у травні 2017 року. 22 листопада на будові стався нещасний випадок – обвалилося перекриття, внаслідок чого у пастці опинилося четверо чоловіків, один загинув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: