fbpx

В Івано-Франківську відбулася прем'єра фільму "Політ золотої мушки"

Суспільство 20:45, 26.02, 2016

Відгук про фільм "Політ золотої мушки" після його прем'єри у Франківську в соцмережі Фейсбук написав відомий блогер, режисер Олег Ущенко.

Рецензію на фільм Олег Ущенко подав на своїй сторінці у Фейсбук:

"Спершу реверанс в бік його критиків – так, там є все, чим ви незадоволені. І труп кліпає очима. (Хай проживе ще сто років!) І сюжет намацати важко. (Вічна йому пам'ять!) І ще, і ще, і ще…

Але… Я дивився фільм про гуцулів, відчуваючи в кожній секунді і в кожному кадрі, що люди, які його робили, так само, як я, втріскані в наші гори до останньої стадії алкоголізму. (То не пародія на хахлов від тих, хто тих хахлов зневажає.)…

Зараз ви будете чекати від мене багато розумних слів, а я придурів і напишу максимально лаконічно. (Наскільки то можливо при такій темі.)

Ніби витворені у фотошопі, пейзажі, живий труп, який кліпає очима і дихає (може, то і проїзд, але то кайфово), вісілє  справжнє, гуцульське (хто в курсі  мене зрозуміє, хто не в курсі  бігом подивіться). Ну, не можу я назвати фільм з такими прекрасними сценами, з реготом у залі, через вади, на які звернуть увагу виключно моцні спеціалісти, поганим.

Так, qrwa, не шедевр. Але ж і не найгірший з сучасних українських кінопродуктів… Для чого мірятися піськами з Голлівудом?

Об'єктивно, нам потрібні недорогі проекти (200-500к доларами) з простими і цікавими сюжетами. Навіть не для кінотеатрів. (Кінотеатри  то наступний крок.) Спочатку маємо заповнити ефірний простір на наших телеканалах. І не для відмазки за витрачені гроші. А справжні  такі, щоби зачіпали.

За весь минулий рік ми спромоглися на один такий фільм  "Тепер я буду любити тебе"  достойний для телеефіру продукт. А зараз, майже на початку року, спостерігаємо за польотом Золотої мушки. Майже прогрес!

Люде! всі бігом дивитися "Політ золотої мушки"!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: