fbpx

В Івано-Франківську відкрили новий тренажерний зал "Sector G"

Стиль життя 15:20, 18.12, 2014

Новий тренажерний зал "Sector G" відкрили в Івано-Франківську за адресою вул. Сахарова, 27-А.

Спортивний зал знаходиться в одній будівлі з Дитячо-юнацьким центром, який відкрився близько двох місяців тому. Ще починаючи будівництво, компанія "Спілка забудовників" домовилася з мешканцями мікрорайну, що створить заклад для дозвілля дітей та тренажений зал. Обидві обіцянки виконали.

"Відкриття цього залу – дуже радісна подія, адже цей заклад орієнтований на перспективу, бо лише в здоровому тілі – здоровий дух. А нам сьогодні необхідно формувати здорову націю, тому що в цей нелегкий час тільки здорові чоловіки і жінки зможуть збудувати майбутнє України. В цьому залі можна тренувати не лише фізичне здоров'я, а й характер – цілеспрямованість та впевненість",  зазначив менеджер будівельної компанії "Спілка забудовників" Тарас Лутчин.

У новий зал прийдуть тренуватися відвідувачі спортивного комплексу "Електрон", на території якого з'явилася новобудова. Тут їм запропонують заняття на новітньому обладнанні, яке відповідає найсучаснішим вимогам.

"Тренажерний зал ми наповнили професійним обладнанням. В нас є якісна кардіолінія і силові тренажери. Сюди можуть приходити люди, які хочуть просто покращити своє здоров'я або створити м'язовий корсет. Тут можна займатися професійно пауерліфтингом, бодібілдингом, в нас є кваліфіковані тренери, які допоможуть зробити заняття максимально ефективними",  розповіла Ірина, адміністратор закладу.

У залі працюватимуть два досвідчені інструктори. Одночасно тут можуть займатися 60 відвідувачів.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: