fbpx

В Івано-Франківську відзначають День рятівника. ФОТО

Суспільство 12:45, 17.09, 2018

Сьогодні своє професійне свято відзначають рятівники. Працівники служби ДСНС в області спершу пройшлись маршем по місту. А згодом розклали виставку біля облдержадміністрації та розпочали урочисті заходи.

Як повідомляв КУРС, відзначення Дня рятівника розпочалось з панахиди за загиблими пожежниками. Згодом відбулось святкове богослужіння в Івано-Франківському архікатедральному соборі Святого Воскресіння на майдані Шептицького.

Після цього рятувальники маршем пройшлись "стометрівкою" до облдержадміністрації, де для франківців розпочали акцію "Запобігти.Врятувати.Допомогти" та урочистості. 

Загиблих рятівників вшанували хвилиною мовчання. Працівників ДСНС привітали представники влади та керівництво ДСНС в області.

"Рятівник – це не просто професія. Це покликання. Адже ви 24 години на добу в будь-яку пору року приходите на допомогу людям в найважчі хвилини. Ваша праця є надзвичайно важкою і дуже відповідальною. Ви несете відповідальність за здоров'я і життя наших громадян. Я горджусь тим, що прикарпатські рятувальники є взірцем професійної готовності, мужності та відповідальності",  наголосив у вітальному слові голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Найкращих рятівників відзначили грамотами на нагородами.

1

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: