fbpx

Посвідчення водія за півгодини: в Івано-Франківську запрацював сучасний сервісний центр МВС

Суспільство 11:20, 18.12, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську на вулиці Коновальця, 433 відкрили перший в області сервісний центр МВС нового зразка.

Клієнти відтепер зможуть швидко і зручно отримати послуги реєстрації та перереєстрації авто, заміни водійського посвідчення, скласти іспит на водійські права.

У Центрі працюють 13 адміністраторів, 90% з них отримали роботу за підсумками стажування, яке проходили рік по всій країні. Працівникам до 30 років, і вони раніше не працювали в структурі МВС. Це вже 49-й оновлений сервісний центр по Україні.

"Нові Центри побудовані за принципом відкритого офісу, обладнані електронною чергою та інфобоксом,  каже в. о. заступника начальника головного сервісного центру МВС Артем Коробка.  Люди тепер не бігатимуть з кабінету в кабінет, а отримуватимуть допомогу в одному місці. Водійське посвідчення можна зробити за 30 хвилин, зареєструвати авто за 2 години".

В Центрі є дитячий куточок, буккросинг, вай-фай та зручності для інвалідів.

"Добре, що ми поступово відмовляємось від старих бюрократичних систем. Впевнений, що громадяни будуть задоволені, будь-який громадянин може зайти на сайт і подивитись, чи є тут якесь навантаження людей. Хочу побажати нам, щоб таких центрів було побільше",  зазначив на відкритті Центру начальник ГУ Нацполіції в області Віктор Шкутов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: