fbpx

В Івано-Франківську змагатимуться у боксі збірні України та Ірландії

Спорт 18:45, 27.04, 2016

28 квітня в Івано-Франківську у манежі Коледжу фізичного виховання відбудеться змагання між збірними України та Ірландії з боксу. За перемогу змагатимуться 11 пар боксерів у 4 вікових категоріях.

Менеджер збірної Ірландії з боксу Джерард Карті зазначив, що команда приїхала сюди за перемогою. За його словами, 90% складу збірної – боксери міжнародного рівня.

"Ми не відступимо ні на сантиметр на рингу. Ірландці знані в цьому плані. Ми поважаємо традиції українського боксу і приїхали чогось навчитись",  зазначив Джерард Карті.

Що цікаво, що тренером збірної Ірландії став виходець з Івано-Франківщини майстер спорту Ігор Хміль.

Українська команда не поступається гостям. За словами старшого тренера Тараса Степанюка, на Прикарпатті в усіх вікових категоріях є чемпіони України, які згодом представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи. Також є 5 кращих спортсменів з інших областей.

"Наші гості сказали, що ні кроку назад, а ми їм не дамо зробити ані кроку вперед",  зазначив головний суддя змагань Любомир Пасічняк.

Кращих спортсменів тренери обидвох команд вирішили не називати.

"Бокс – такий вид спорту, де трохи перехвалиш чи недохвалиш – і все відразу відображається на поєдинках. Одне можу сказати, що ірландці дуже "задорні" хлопці, бойова нація",  сказав Ігор Хміль.

Сьогодні також відбулось зважування учасників змагань. Початок змагань в Івано-Франківську – завтра о 18:00 (манеж коледжу фізичного виховання). 

Поєдинки пройдуть по області: 1 травня – у Надвірній, 2 травня – у Коломиї та заключний матч 3 травня – в Долині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: