fbpx

В Коломийській школі вшанувалии пам'ять колишіх учнів. Відео

Суспільство 07:01, 31.05, 2015

У школі №6 в місті Коломия на Івано-Франківщині відкрили меморіальні дошки на пам'ять про загиблого бійця і титулованого боксера, чиє життя обірвав трагічний випадок.

У день останнього дзвоника на фасаді Коломийської ЗОШ № 6 встановили меморіальні дошки відомому боксеру, громадському діячу Андрію Федчуку та Герою України, який віддав життя за незалежність та соборність Батьківщини в зоні АТО, Тарасу Сенюку. Обидва вчились у цій школі. Андрій трагічно загинув молодим. А Тарас, захищаючи рідну землю, помер від ворожої кулі.

На відкритті були присутні мати Андрія та його брат, Сергій. З гордістю на дошку свого сина дивилась і мати Тараса Сенюка. Почесним гостем був голова Коломийської РДА Любомир Глушков. Він теплим словом згадав про життя та зроблені справи почесних громадян міста, пише КоломияВебПортал.

Відтепер кожен учень, кожен вчитель та кожен відвідувач школи, навіть мимохіть глянувши на дошки, згадає героя, який надихає своїм патріотизмом всіх українців, та відомого боксера, який довів, що, живучи у маленькому місті, можна досягти світових вершин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: