fbpx

В лікувально-діагностичному центрі святого Луки учасники АТО отримають 50% знижки на всі послуги

Суспільство 18:39, 17.02, 2019

Івано-Франківське Архієпархіальне управління УГКЦ та ГО "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО" підписали меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Така співпраця передбачає надання медичних послуг в лікувально-діагностичному центрі святого Луки учасникам антитерористичної операції на пільгових умовах, а саме 50% знижки на всі послуги для захисників нашої Батьківщини.

14 лютого Митрополит Володимир Війтишин підписав Меморандум про співпрацю між Івано-Франківським Архієпархіальним Управлінням УГКЦ та Громадською спілкою Всеукраїнське Об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!". Згідно з ним кожен учасник АТО завжди матиме 50% знижки на будь-які послуги в ЛДЦ св. Луки.

"Ми не можемо знаходитись осторонь людських потреб, натомість завжди охоче намагаємось допомогти тим людям, котрі щоденно стоять на захисті Української Держави. Таким чином йдучи шляхом відповідального та уважного ставлення до кожного хворого, пошани до його гідності, а зокрема до учасників АТО, ми виконуємо Божі Заповіді Любові", – розповідає Митрополит Володимир Війтишин.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: