fbpx
  • Головна
  • Новини
  • В обласній президії профспілок нарікають, що уряд їх не чує. ВІДЕО

В обласній президії профспілок нарікають, що уряд їх не чує. ВІДЕО

21:42, 26.10, 2017

Вони стурбовані ситуацією в державі, високими цінами і тим, що їх не чують. Тому вирішили розповісти про це чиновникам.

Сьогодні президія профспілок Івано-Франківської області зустрілася з керівництвом обласної державної адміністрації.

Голова президії Ради профспілок області Ігор Басюк зазначив, що така зустріч зумовлена низкою проблем, які їх цікавлять. Зокрема, йшлося про особливості реформ децентралізації, освіти і пенсійної реформи. Також порушували питання збільшення середньої заробітної плати. Представники профспілок бідкаються, що влада їх не чує.

Керівники структурних підрозділів ОДА розповіли про ситуацію, яка наразі є в області у різних галузях, пише прес-служба облдержадміністрації.

"Ми розуміємо, що у час, коли відбуваються процеси  реформування практично в усіх галузях, об’єктивно виникає чималий перелік питань до представників державної влади. Безумовно, для нас зараз основним викликом є незабезпеченість коштами на виплату заробітної плати працівникам соціальної сфери, зокрема, медикам та освітянам, – зазначив голова ОДА Олег Гончарук. – Розуміючи всю складність ситуації, ми розпочали роботу задля вирішення проблеми ще на початку року. Слід відзначити, що вже є певні зрушення: ми очікуємо чергової субвенції з державного бюджету. Попри те, проблема й надалі залишається дуже гострою".

Профспілки запланували масштабну акцію протесту під Урядом у листопаді.

Подробиці – в сюжеті "Каналу 402".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: