fbpx

В обласному перинатальному центрі зробили ремонт. ФОТО

Суспільство 19:27, 11.09, 2016

В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі зробили ремонт.

Про це написала активістка Марія Козакевич на своїй сторінці у соціальній мережі, пише КУРС.

"Отримала вчора повідомлення від своєї однокласниці, яка на днях народжувала в нашому ОПЦ. Читала і ледь не плакала, чесно. Розумію, що усі ті зусилля і переживання були не намарно. Дуже тішусь, коли бачу вагітних жінок на вулицях і щоразу думаю, що тепер вони з дітками перебуватимуть вже в кращих умовах після пологів. Дякую усім, хто долучився до того, щоб покращення відбулося!" – пише Марія Козакевич.

Нагадаємо, взимку спалахнув скандал через те, що активістка опублікувала фото умов, в яких перебувають жінки після пологів в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі. 

1

2

У повідомленні від подруги активістки та дякує від себе та всіх жінок за те, що Марія порушила питання про ремонт палат у закладі. Однак проблеми вирішені ще не всі.

"Звичайно, тут ще багато роботи, тому що в післяопераційній, де я лежала після кесеревого розтину, бігали таракани і були простині в крові… ну тут ще є над чим працювати… А ось палати, де ми з дітками знаходимось (дехто і до тижня часу), умови хороші, душ з гарячою водою (цілодобово між іншим!), гарні ремонти, чистота, порядок. До речі, кожен день щось обновляють, вішають плакати, дзеркала в палатах, годинники тощо…" – передає повідомлення подруги Марія Козакевич.

Зазначимо, на сьогодні в пологовому центрі функціонує 6 родильних залів. Вони обслуговують 2500 пологів у рік, 22% серед яких – кесарів розтин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: