fbpx

В Ольги Деркачової вийшла нова книга про жінок – ніжна і жорстока

Культура 17:22, 20.10, 2018

У прикарпатському видавництві Discursus по-новому видали книжку малої прози франківської письменниці Ольги Деркачової "За лондонським часом".

Статрував передпродаж нової книжки Ольги Деркачової (Ольга Деркачова) "За лондонським часом".

"За лондонським часом" – свого часу це була одна з найпопулярніших збірок малої прози письменниці, що вийшла 2008 року.

Теперішня однойменна книга – інша. Під знайомим заголовком зібрані оповідання з різних книг авторки, в такий спосіб книга укладена і читається по-іншому. Можна сказати, що це нова збірка з відомих текстів Ольги Деркачової. 

В книзі реалістичне переплітається з романтичним, а реальне з дивовижним. У центрі – людина, людина сучасна з її болями, переживаннями, радощами, пошуками себе та інших. 

Тематичний спектр – мир, війна, самотність, любов. Головні герої – здебільшого жінки, що прагнуть бути почутими, протестують проти насилля та жорстокості, шукають самореалізації і намагаються протистояти світу цинізму.

"Це проза ніжна і жорстка, лірична і прагматична, драматична і оптимістична. Це історії про пошук своєї ідентичності і повернення до себе, справжнього", – анонсує нове видання Discursus.

До 15 листопада триває передпродаж нової книжки. В цей час її ціна 70 грн. Після 15 листопада ціна книжки складатиме 85 грн.

Книжки, замовлені в рамках передпродажу, будуть надіслані після 16 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: