fbpx

В прокат вийшов український молодіжний фільм "Сквот32". ТРЕЙЛЕР

Культура 20:26, 12.04, 2019

11 квітня в широкий кінопрокат вийшла кінострічка "Сквот32" про сучасну українську молодь.

Прем’єра кіно відбулася у кінотеатрі "Жовтень" в Києві. У найближчий тиждень фільм піде в прокат у кінотеатрах в регіонах країни. Про це інформує Держкіно, за підтримки якого зняли стрічку. 

Нагадаємо, в Івано-Франківську творці фільму "Сквот 32" розповіли франківським студентам про мотивацію. ФОТО

Новий український молодіжний фільм "Сквот32" – це історія сучасної української молоді, яка шукає себе та своє місце у божевільному ритмі сучасного мегаполісу. Пригодницький фільм починається з інтриги.

Сквотом зветься покинуте приміщення або будинок, заселений, зазвичай, без згоди власника. Його мешканці є "сквотерами". На відміну від України, де сквоти не так поширені, в Європі їх існує кількасот. У стрічці Олександра Лідаговського дівчина-фотограф Ліза раптово потрапляє у старий київський будинок-сквот, щоб назавжди змінити своє життя.

Реп, графіті малюнки, брейкінг, діджеїнг – ви побачите Сквот, наскрізь просякнутий елементами хіп-хоп культури, яка виключає будь-які рамки та обмеження і дає повну свободу самовираження, обіцяють творці фільму.

Спільно з громадською організацією "Відчуй", яка займається соціальною адаптацією людей з порушеннями слуху, було створено версію "Сквот32" із субтитрами.  

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: