fbpx

Світова класика на відстані кліку: "Вавилонська бібліотека" запустила онлайн-книгарню

Культура 12:06, 27.09, 2017

Відтепер шедеври світового роману в українському перекладі можна придбати онлайн за цінами видавця.

Світова літературна класика українською стала доступнішою: видавництво "Вавилонська бібліотека" запустило власну інтернет-крамницю.

Заснована у 2013 році франківцями "Вавилонська бібліотека" починалася як громадський перекладний проект. З часом проект виріс до повноцінного видавництва. За час існування під брендом "Вавилонської бібліотеки" вперше побачили світ українською мовою романи, які увійшли до канону світової літератури ХХ сторіччя. Це "Бойня номер п'ять" і "Ґалапаґос" Курта Воннеґута, "Порнографія" Вітольда Ґомбровича, "Бог Скорпіон" Вільяма Ґолдінґа, "Уот" Семюеля Беккета, "Пастка-22" Джозефа Геллера, "Який чудесний світ новий" Олдоса Гакслі, "Маг" Джона Фаулза, "Серцедер" Бориса Віана. Видавництво залучає найкращих українських перекладачів, дизайнерів та ілюстраторів. 

Інтерфейс інтернет-магазину простий і зручний: кілька кліків  і ви власник чудової книги. На сайті ви зможете придбати новинку, щойно вона з'явиться. Ціни  від видавця, помітно нижчі, ніж у мережевих книгарнях. Доставка книг  "Новою поштою". 

Стежити за новинками і планами видавництва, читати цікаві статті про письменників можна також на сторінці "Вавилонської бібліотеки" у facebook

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: