fbpx

Відома франківська порушниця Дана створила благодійний фонд "Блондинки – патрульним"

Суспільство 18:52, 01.04, 2016

Історія конфлікту між франківчанкою Даною Орленко та патрульною поліцією Івано-Франківська отримала несподівану розв’язку.

Як повідомляв КУРС, 8 лютого на вулиці Грушевського білий "Nissan Juke" порушив правила дорожнього руху. Блондинка-порушниця на лабутенах Дана Орленко обматюкала поліцейського і пригрозила йому звільненням з роботи. Пізніше вона погрожувала поліцейським судом і навіть зробила спробу подати позов. Патрульні заявили, що готові судитися, і попередили, що порушниці не уникнути штрафу. Відомо, що з Даною спілкувався начальник управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець.

Імовірно, саме спілкування з найвищим копом України справило на Дану глибоке враження і кардинально змінило її ставлення до патрульної поліції.

"Всі дороги ведуть назустріч,  дещо патетично написала Дана на своїй сторінці в соцмережі. – Мені соромно, що повелася нетактовно з полісменами, звичайними хлопцями, які просто виконували свою роботу. Взагалі, патрульні – справжні няшки і вся ця поліція – суцільне мімімі і уруру".

Дана повідомила, що вирішила створити благодійний фонд "Блондинки – патрульним". Фонд надаватиме моральну і матеріальну підтримку полісменам, що потерпіли від агресивних білявок.

Аби наповнити фонд, Дана вже оголосила благодійний аукціон, який відбудеться сьогодні, 1 квітня. На продаж вона виставляє славнозвісні лабутени, у яких була під час сварки з копами.

"Не можу навіть дивитися більше на них, одразу криють спогади і пекучий сором… Вони нагадують, якою я була раніше. Зараз я зовсім інша людина. Я ніколи більше не буду порушувати ПДР і матюкатися",  пише Дана. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: