fbpx

Відомий франківський готельєр заявив, що "туристам з ерефії не місце для відпочинку в Карпатах"

Стиль життя 11:21, 13.03, 2018

Господар одного з найкращих готелів на території гірськолижного курорту "Буковель" Ігор Фріс обурений безпідставними низькими оцінками закладу від туристів з Росії. Більше готель туристів з РФ не прийматиме.

Родина відомого франківського нотаріуса Ігоря Фріса займається ще й готельним бізнесом – володіє готелями "Крепдешин" і "ZimaSnow Ski&Spa" на курорті "Буковель" та "Під Темплем" в Івано-Франківську. Обидва заклади недавно потрапили у п'ятірку найкращих готелів Європи традиційного рейтингу "International Hospitality Awards" за підсумками минулого року: "Крепдешин" у номінації "Найкращий готель на природі", "Під Темплем" – у номінації "Етноготель". 

Високу якість сервісу й комфорту гості з усіх куточків України та з-за кордону відзнаючають високими оцінками у відгуках – переважно це 10 балів. Єдиний виняток – туристи з Росії. Від них готель отримує найнижчі оцінки, при чому, на переконання власника, без жодних підстав. Ігор Фріс не має цьому іншого пояснення, окрім як звички "в очі говорити, як все подобається, а за пазухою тримати камінь".  

1

"Знову переконуюсь. Вже вдруге цього року. Туристам з ерефії не місце на відпочинку в Карпатах. Висновок один. Це було останнє підтверджене бронювання для них. І не кажіть, що є різні. Торжок. Лише Торжок. Там і гори вищі, і снігу більше…"  написав Ігор Фріс. Більше туристів з Росії він не прийматиме. 

Торжок, про який згадав готельєр,  це місто у російській глибинці, у Тверській області Росії, оточене невисокими пагробами Валдайської височини. 


АПД. Публікація викликала зливу коментарів у соцмережах. Ігор Фріс додатково пояснив свою позицію: "Поведінка гостей з за поребрика завжди викликала здивування та неприйняття з боку персоналу готеля. Тому і було прийняте рішення, що Торжок для них більш відповідний курорт, який поєднається з їх ментальністю та сподіваннями на відповідний сервіс. Має готель таке право визначати кого приймати а кого ні, опираючись на власні переконання та емоції? Думаю так. І питання не в рейтингу та не в грошах. Питання в комфорті для інших гостей та емоціях персоналу". 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: