fbpx

Військкомати відмовляються видавати військовим довідки про службу в АТО, – дружини бійців

Суспільство 13:02, 23.07, 2014

Про це повідомила дружина одного з прикарпатських військовослужбовців, котрий зараз проходить службу в зоні АТО.

За її словами, військкомат видає довідку, що чоловік служить в конкретній військовій частині, й не згадує, що її військовослужбовці дислокуються в зоні проведення АТО.
"Для оформлення пільг потрібно зібрати певний перелік документів, серед яких найважливішим є довідка про статус учасника бойових дій або Антитерористичної операції, – розповідає дружина військовослужбовця. – Але військкомат видає довідку, що мій чоловік служить в конкретній військовій частині й не поспішає згадувати, що її військовослужбовці дислокуються в зоні проведення АТО. Відповідно, чиновники бояться на основі таких довідок надавати нашим сім'ям пільги".
 

Поспілкувавшись в телефонному режимі з військовим комісаром Ігорем Павлюком, Андрій Троценко повідомив, що сім'ям бійців батальйону "Прикарпаття" будуть надані всі пільги, які передбачені чинним законодавством, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

"Ми домовилися, що військовий комісар, зі свого боку, контролюватиме, щоб не було жодних маніпуляцій чи перешкод в процесі отримання такого роду довідок. В свою чергу, гарантую, що використовуватиму всі законні засоби впливу на чиновників у межах своїх повноважень й виходячи з існуючих реалій для належного соціального супроводу сімей наших військовослужбовців ", – запевнив Андрій Троценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: