fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Влада вчинила провокацію під Верховною Радою, щоб дискредитувати мирний протест українців, – Дерев’янко

Влада вчинила провокацію під Верховною Радою, щоб дискредитувати мирний протест українців, – Дерев’янко

Політика 15:04, 27.02, 2018

"Рух нових сил" не планував і не проводить жодної акції під стінами Верховної Ради у вівторок, де стались сутички мітингувальників з правоохоронцями.

Про це заявив один з лідерів "Руху нових сил" народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу Newsone. 

"Рух нових сил жодної акції під стінами Верховної Ради сьогодні не збирався проводити і не проводить. Тому вся відповідальність за ці всі провокації сьогодні лежить на Авакові, на Геращенко, на тих всіх людях, які сьогодні хочуть використати цю ситуацію, щоб дискредитувати справжній протестний рух, дискредитувати тих людей, які виходять в мирний спосіб на акції", – заявив Дерев'янко. 

Він підкреслив, що "Рух нових сил" наголошує на виключно мирних акціях. 

"Ми говоримо про мирну боротьбу. Ми ніколи не говоримо про будь-які прояви атак чи якихось провокацій. Це робить влада свідомо, щоб відвести увагу від мирного спротиву, який сьогодні відбувається по всій Україні", – підкреслив політик. 

Він вважає події під парламентом у вівторок стандартною, класичною провокацією, яка була зроблена владою. 

"Яких людей вони використали в цій провокації, це має встановити слідство… Те, що сьогодні представник влади вискочив на трибуну і почав про це кричати, огульно називати "Рух нових сил" зайвий раз про це свідчить", – підсумував Дерев'янко. 

Нагадаємо, під Верховною Радою відбулись сутички. Народний депутат "Народного фронту" Антон Геращенко заявив з трибуни парламенту, що в результаті цього отримали поранення двоє правоохоронців. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: