fbpx

Власники квартир на Мазепи, 35-а порівняли міську раду з сепаратистами на Сході

Політика 10:59, 25.06, 2014

Власники квартир забудови по вулиці Мазепи, 35-а звертаються до міського голови Віктора Анушкевичуса, прокурора області Ігоря Настасяка та голови Об’єднання «Самопоміч» Ігоря Баноха з вимогою скасувати рішення Івано-Франківської міської ради про визнання будівництва незаконним.

Власники квартир у забудові впевнені, що таке рішення міська рада прийняла з бажанням "“нагнути” підприємців, в тому числі і забудовників, щоб “викачати” з них гроші за прийняття правильних рішень на сесії – це їхня давня і доволі ефективна практика".

Вони провели власне розслідування цієї справи та дійшли висновку, що винуватцем рішення міської ради є колишній забудовник на Мазепи, 35-а Анатолій Прут.

"Ще на початку будівництва скандальний чоловік на ім’я Анатолій Прут розпускав слухи про нібито неправомірне захоплення забудовником земельної ділянки. Прут, відомий тим, що в свій час притягувався до відповідальності за фінансові махінації, перешкоджав будівництву, загороджуючи проїзд до будівельного майданчика, а також підбурюючи деяких сусідів новобудови. Поводить пан Прут себе нагло і агресивно, ніякі аргументи на нього не впливають, а повна підтримка його дій деякими скандальними депутатами міської ради дозволяє скласти думку про якісь їхні спільні, можливо, інтереси", – йдеться у повідомленні.

Також власники квартир у новобудові переконані, що всі дозвільні документи на будову абсолютно відповідають нормам українського законодавства, що, до речі, підтвердили неодноразові рішення виконкому щодо цього питання.

Активісти просять допомоги передусім в об’єднання “Самопоміч”, тому що саме ця організація оголосила про захист прав і інтересів мешканців області, та порівнюють міську раду з сепаратистами на Сході.  

«Повірте, що для нас дуже важливо безперешкодно володіти своїм майном, бо виглядає, що міська рада нічим не відрізняється від східних сепаратистів, які виганяють людей зі своїх осель…»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: