fbpx

Власники квартир у скандальній новобудові на Мазепи, 35 а погрожують перекрити дорогу

Суспільство 14:57, 02.07, 2015

На засідання Івано-Франківського міськвиконкому знову прийшли власники помешкань 48-квартирного житлового будинку за адресою вул. Мазери 35 а. Люди вимагають узаконити новобудову, в якій їм продали житло.

Як повідомила власниця однієї з квартир у будинку, вона написала звернення до прокуратури і отримала формальну відписку. Це звернення було перенаправлене на розгляд в органи місцевого самоврядування. У той же час до міської ради прокуратура направила листа із рекомендацією утриматись від присвоєння поштової адреси новобудові.

Зазначимо, що на цей час у суді перебуває дві справи щодо цієї будівлі, у тому числі щодо її знесення.

"Ви знаєте прекрасно, що будинок не знесуть. Там є наша власність, наші ремонти. Ми будемо перекривати вулицю. Що ми ще можемо зробити!" – обурюється власниця квартири пані Віра.

Вона каже, що сьогодні платити за визначеними тарифами за компослуги неймовірно дорого, а без прописки власники квартир не можуть оформити собі субсидії.

Мешканці вимагають присвоїти адресу і оформити документи на право власності. Схоже, людям, які виявилися жертвами недобросовісного забудовника, вдалося розчулити міського голову Віктора Анушкевичуса. 

"Навіть якщо мені щось за це буде, я все рівно підпишу це рішення", – сказав Анушкевичус, зазначивши, що люди не можуть бути заручниками ситуації.

Нагадаємо, на попередньому засіданні виконкому мешканці новобудови попередили, що закидають членів виконкому тухлими яйцями, якщо ті відмовляться присвоїти будинку поштову адресу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: