fbpx

ВО "Карпати" покаже усім охочим умови праці на заводі

Суспільство 15:42, 07.11, 2018

У п’ятницю, 9 листопада, о 13 годині на державному підприємстві ВО "Карпати" відбудеться день відкритих дверей для всіх, хто хоче дізнатися більше про завод і отримати роботу.

Нещодавно підприємство розпочало роботу над новим проектом із виготовлення комплектуючих для автомобілів марки Skoda. Саме тому на підприємстві є вакансії. Якщо сьогодні на заводі працює понад три тисячі осіб, то до кінця наступного року планується, що кількість працюючих буде становити понад чотири тисячі осіб, передає прес-служба МВК.

Оскільки підприємство є державним, то всім претендентам пропонується виключно офіційне працевлаштування із дотриманням усіх соціальних гарантій, які передбачені законодавством.

Окрім того, на підприємстві значну увагу приділяють соціальній сфері – всі працівники мають змогу скористатися безкоштовним довезенням як на роботу так і додому. Працівники можуть скористатися послугами їдалень, кафе та сучасного медпункту, який працює цілодобово.

Підприємство частково компенсує харчування працівників робітничих професій та має широку систему бонусів та винагород.

З 1 листопада цього року на підприємстві на 10% підвищили заробітну плату. Тепер працівники заводу отримуватимуть в середньому від 8200 грн на руки.

Усіх охочих запрошують на день відкритих дверей, щоби на власні очі побачити умови роботи на підприємстві та поставити свої запитання.

Запрошують за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 201.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: