fbpx

З листопада на ВО "Карпати" піднімають зарплату і продовжують набір працівників

Економіка 09:32, 21.10, 2018

З 1 листопада на державному підприємстві ВО "Карпати" анонсують підняття заробітної плати і шукають працівників у зв’язку із відкриттям нового проекту із виготовлення комплектуючих до автомобілів Skoda Rapid.

"Ми взяли на себе зобов’язання зробити все для того, щоби наші працівники отримували достойну заробітну плату, і поступово рухаємося у цьому напрямку", – говорить начальник відділу персоналу ВО "Карпати" Оксана Івасів.

Вона нагадала, що підприємство уже підняло заробітну плату працівникам у вересні цього року, і от тепер чергове зростання, хоча невелике, проте все ж приємне, особливо перед зимовими святами.

"Ми і надалі робитимемо все для того, щоби наші працівники мали не тільки комфортні умови праці, а й отримували по-справжньому достойну заробітну плату",  відзначила Оксана Івасів.

До речі, у зв’язку із відкриттям нового проекту із виготовлення комплектуючих до автомобілів Skoda Rapid державне підприємство ВО "Карпати" запрошує жителів Івано-Франківської області на робітничі спеціальності.

Працівникам обіцяють:
– офіційне працевлаштування;
– достойну заробітну плату (7,5 тис. гривень на руки);
– систему бонусів та винагород;
– безкоштовне довезення;
– часткову компенсацію харчування;
– комфортні умови праці;
– цікаве дозвілля.

Звертайтеся  за адресою: місто Івано-Франківськ, вул. Галицька, 201. З понеділка до п’ятниці о 8:30 на підприємстві проходять співбесіди для претендентів.

Також ви можете зателефонувати і дізнатися інформацію, яка вас цікавить. Фахівці підприємства нададуть консультацію за телефонами 095 214 74 66 або 068 486 49 69.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: