fbpx

Войтик, якщо раптом захворіє, просить вважати винним Шевченка

Політика 13:44, 31.08, 2015

Ставленик "Свободи", секретар КП "ЄРЦ" Вадим Войтик заявив, що остерігається розправи з боку кандидата на міського голову Олександра Шевченка. Про таку загрозу Войтика начебто попередили "добрі люди".

Секретар наглядової ради КП "ЄРЦ" Вадим Войтик остерігається, що його "замовили" політичні опоненти. Про свої страхи він публічно заявив на власній сторінці у Facebook

"Переказали мені добрі люди. Нашого буковельського благодійника остаточно дістали мої публікації про його "творчу" діяльність. Зокрема – подвиги з добивання аеропорту, віджимання тендерів та корупції на дорогах. Як наслідок  замовлення на мене особисто укропній частині франківської "Самооборони". Так от, про всяк випадок кажу. В мене добре здоров'я. Я не ходжу в ресторани та кафе і відповідно – не гуляю п'яним вечірніми вулицями. Також я коректно спілкуюся з усіма і максимальну кількість часу проводжу в зонах відеоспостереженя або в публічних місцях. Втім, якщо РАПТОМ "занедужаю", то винною вважатиму одну людину: Шевченка Олександра Леонідовича. Прошу таку інформацію вважати публічним офіційним повідомленням",  написав Войтик.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: