fbpx

Види нестандартних рекламних конструцій

Економіка 18:20, 16.10, 2018

Рекламне агентство "Соната" пропонує виготовлення ексклюзивних рекламних конструкцій – на всі смаки і потреби.

Нестандартні рекламні конструкції http://outdoor.adv-sonata.com/catalog/nonstandart/ – носії зовнішньої реклами, що поєднують рекламну та іміджеву функції. Розміщувати такі конструкції можна у найбільш відвідуваних місцях міста, на жвавих ділянках доріг, серед площ і поблизу транспортних розв'язок. Нестандартні рекламні конструкції фіксують на опорах зовнішнього освітлення, дахах житлових будинків та інфраструктурних об'єктів. Деякі види нестандартних носіїв можна встановлювати на газонах, узбіччях пішохідних зон, над проїжджою частиною.

Особливості використання

Рекламне агентство "Соната" може виготовити ексклюзивну рекламну конструкцію будь-якої складності на замовлення або пропонує скористатися випробуваними засобами зовнішньої реклами, що відносяться до таких категорій:

  1. Холдер – вертикальний прапорець, закріплений на опорі вуличного освітлення. За допомогою цього носія невеликих розмірів можна домогтися вагомих результатів в ході проведення іміджевої кампанії. Всі добре пам'ятають, як до Першотравня вулиці набували святкового вигляду завдяки яскравим прапорцям, встановленим у тримачах на кожному стовпі. Холдер працює за цим же принципом: за допомогою вертикальних банерів на опорах можна брендувати величезні ділянки шосе і навіть цілі мости.
  2. Фенслайт – рекламна огорожа. Ця конструкція успішно поєднує функцію декоративного паркана і рекламного носія. Замість кованих або зварних візерунків між двома стовпчиками монтується світловий короб, всередині якого розміщуються постери. У вечірній і нічний час включається потужне підсвічування, завдяки чому носій може ефективно працювати цілодобово. Фенслайт – двосторонній носій, який транслює рекламу в сторону пішохідної доріжки і проїжджої частини.
  3. Скроллер – аналог сітілайта, обладнаний системою прокрутки зображень. На бобіні може міститися від п'яти до п'ятнадцяти постерів, які змінюються через задані проміжки часу.
  4. Сітілайт в складі зупинкового комплексу. Зупинка громадського транспорту – одне з найбільш привабливих для будь-якого рекламодавця місць. Через кожну зупинку щодня проходить величезна кількість людей, причому час вимушеного очікування становить від 10 до 25 хвилин. Поки не приїде потрібний транспорт, пасажири встигають ознайомитися з великим описом продукту, що просувається, добре запам'ятати назву бренду, торгової мережі, товару або послуги.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: