fbpx

Двірники в Івано-Франківську заробляють 2200-2400 гривень – охочих бракує

Суспільство 18:00, 12.01, 2016

За вісім годин двірник в Івано-Франківську повинен прибрати 4000 кв м території.

Після заклику міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, який запросив містян влаштовуватися двірниками й помогти комунальникам із прибиранням, КУРС з'ясував, скільки працюють і заробляють двірники в КП "ДРЕУ". 

Щоб стати двірником, потрібно прийти на співбесіду в КП "ДРЕУ" за адресою м. Івано-Франківськ, вулиця Максимовича, 13. З собою мати паспорт та ідентифікаційний код, а також обов'язково потрібно пройти медкомісію. Бажано проживати в Івано-Франківську, оскільки на чергування потрібно виходити дуже рано.

Заробітна плата рядового двірника становить в середньому від 2200 – 2400 гривень на місяць. "Все залежить від виробітку",  уточнили у відділі кадрів.

Двірники працюють з 6-ої ранку і до 2-ої години дня. Приблизний об'єм роботи щодня  до 4000 м кв.

Наразі в КП "ДРЕУ" надають додаткові вакансії двірників, щоб прибирати місто від снігу. Але по закінченні зимового сезону можна й далі залишитись працювати двірником.

Нагадаємо, директор комунального підприємства "ДРЕУ" Володимир Юсипів на сьогоднішній оперативній нараді в міського голови визнав, що комунальники не можуть впоратись з обсягом роботи через брак працівників. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до містян з проханням допомогти комунальникам.

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: