fbpx

Їх всіх треба викинути на смітник історії: Добродомов закликає оголосити владі імпічмент 31 березня

Політика 14:02, 06.03, 2019

Під час зустрічі з громадою Тисмениці кандидат у президенти, лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов назвав головні проблеми в Україні та розповів, з ким готовий об'єднуватись заради змін на краще.

Дмитро Добродомов заявив, що зміни в країні відбудуться тільки тоді, коли українці оберуть нову та непідконтрольну олігархам владу. Політик перерахував українських олігархів, а найбільшим олігархом назвав чинного Президента Петра Порошенка. 

"Їх є десь п'ять. Я не кажу про цих лідерів умовних соцопитувань. Я кажу про тих, хто за ними стоїть. Ми їх знаємо поіменно. Це Коломойський, Фірташ, Пінчук, Ахметов та Порошенко, як, напевне, олігарх №1 сьогодні", – сказав Добродомов.

Добродомов закликав не голосувати за тих політиків, які вже займали найвищі державні посади, скажімо, керували міністерствами, але так і не зуміли добитися змін на краще. 

"Вони при владі вже понад 20 років. Їх треба на смітник історії. Давайте оголосимо їм імпічмент 31 березня", – сказав Добродомов. 

Як розповів Дмитро Добродомов, за останні три роки Прикарпаття він відвідує вже вшосте.

"Я спілкуюсь з людьми. Завжди від них чую: нам потрібні нові, адекватні, професійні люди. Добре, ось ми стоїмо. А потім я чую: так за вас не проголосують. Це називається синдром втраченого голосу в психології. Це коли ми розуміємо, що це наш капітал. Що саме цим ми можемо дати оцінку тій владі, котру абсолютно вмотивовано ненавидимо за її дії, ми чомусь сподіваємося, що вони одумаються", – каже Добродомов.

За словами Дмитра Добродомова, Україна має великий потенціал, щоб бути на одному рівні принаймні з Польщею. У нас є заводи, які можуть виготовляти, до прикладу, автобуси і авіатехніку. А це і "робочі місця, і конкурентна зарплата". Заробітчанство Добродомов називає великою проблемою в Україні.

"Вони не платять податки, ви не маєте пенсії. Коли голова Нацбанку хизується, що заробітчани стільки грошей перераховують, то вони не перераховують їх у бюджет, відповідно з бюджету немає що взяти", – заявив Добродомов.

Щоб втримати молодь у країні, Добродомов пропонує скористатися досвідом Чехії й запровадити на підприємствах з високою заробітною платою державну програму доступного житла для працюючої молоді під 1-2% річних.

Мешканці Тисмениці також поцікавились, чи піде Добродомов до кінця на виборах, чи зніме свою кандидатуру на користь іншого кандидата. Добродомов запевнив, що для нього посади – не самоціль і він готовий до об’єднання з неолігархічними політиками, за якими не стоять брудні гроші.

Політична реклама

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: