fbpx

З площі перед франківським драмтеатром демонтовують гелікоптер

Суспільство 11:18, 20.07, 2018

Вчора з гелікоптера, що стоїть біля Франківського драмтеатру, впав та травмувався хлопчик. А сьогодні гвинтокрил розбирають та заберуть з площі.

Директор фестивалю Porto Franko Ростислав Держипільський повідомив Репортеру, що гелікоптер якраз планували забрати сьогодні, 20 липня. А нещасний випадок з дитиною – збіг. 

Театр планував залишити гелікоптер як одну зі сцен театру, але потім від ідеї відмовилися.

Як стало відомо "Репортеру" з власних джерел,  між організаторами фестивалю Porto Franko була домовленість, що вертоліт залишиться для потреб театру.

Цю інформацію в мережі Facebook підтвердив і представник благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ", який фінансував фестиваль, Олег Головенський, облмуздрамтеатр планував залишити вертоліт як одну зі сцен театру. У вересні там планувалися театральні постановки, але після того як вандали вночі побили вікна і пошкодили вертоліт, від цієї ідеї відмовилися. І планували днями транспортувати вертоліт на місце стоянки.

Нагадаємо, темою цьогорічного фестивалю Porto Franko було повітря, а девізом – "Порт Франківськ – турбіна сучасного мистецтва України". Близько першої години ночі 2 червня у супроводі патрульних біля Франківського драмтеатру "приземлився" вертоліт Мі-8Його зустріли люди у масках та жовтих костюмах, схожих на костюми хімічного захисту. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: