fbpx

За минулу добу в автопригодах на Прикарпатті травмовані троє людей, серед них – річна дитина

Суспільство 11:35, 09.02, 2018

ДТП сталися у зв’язку з погіршенням погодних умов, які значно ускладнюють дорожній рух. Всі водії були тверезі.

Вчорашні дорожньо-транспортні пригоди, у яких потерпіли пішохід, пасажир та водій, зареєстровано у Тисменицькому та Коломийському районах. У всіх автопригодах водії за висновками проведеного медосвідчення були тверезими.

У селі Ямниця близько 15 години водій автівки "Мерседес Віто", житель обласного центру, рухаючись у напрямку до міста Галич автодорогою державного значення "Мукачево – Львів", виїхав на ліву смугу попутного руху, де допустив зіткнення із автомобілем "Део Ланос". Внаслідок ДТП пасажир "Део Ланос", однорічний хлопчик, отримав травми та доставлений до медичного закладу. Йому діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Ще одна аварія трапилася на автодорозі "Івано-Франківськ – Тернопіль". КУРС писав, що на Тисменицькій трасі зіткнулися автомобілі.  Водій автомобіля "Хюндай Акцент", що спричинив ДТП, не вибрав безпечної швидкості руху, не оцінивши складну дорожню обстановку в умовах снігових опадів, і допустив занос автомобіля на зустрічну смугу руху. 60-річний водій іншого легковика був доставлений до лікарні.

Близько 22.00 год. водій з Коломийського району, рухаючись пасажирським мікроавтобусом Богдан А-09202 в напрямку до Івано-Франківська, на відрізку автодороги в селі Глибока в умовах недостатньої видимості через снігопад допустив наїзд на пішохода. Жінка, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги, госпіталізована в Коломийську ЦРЛ із діагнозом перелом лівої стегнової кістки, струс головного мозку. 

За усіма випадками ДТП поліція проводить перевірку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: