fbpx

За рік міська рада профінансувала «Муніципальну варту» на 7,3 млн грн

Суспільство 12:53, 04.10, 2017

На наступній сесії міська рада Івано-Франківська розгляне звіт про діяльність комунального підприємства "Муніципальна варта".

Проект рішення опублікували на сайті міської ради.

Як йдеться у звіті, протягом липня 2016 року –  вересня 2017 року підприємство отримало з міського бюджету як внески у статутний фонд майже 7,3 млн грн. З них 3,27 млн грн зі спеціального фонду та більш як 4 млн грн – із загального фонду бюджету.

На підприємстві працює 40 осіб.

Працівники КП "Муніципальна варта" залучалися до забезпечення охорони публічного порядку та публічної безпеки під час масових заходів на території Івано-Франківської міської ради 241 раз.

"Муніципали" взяли під охорону п’ять об’єктів комунальної власності: 4 ЦНАПи та ратушу. Щоденно залучається до забезпечення публічної безпеки та порядку 7 піших патрулів у кількості 14 працівників підприємства.

Спільно з працівниками будинку нічного перебування "муніципали" здійснили 107 рейдів та виявили 596 бездомних осіб.

За звітний період працівники підприємства склали 124 протоколи про адміністративні правопорушення, здійснили 16 рейдів та склали 28 протоколів про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП.

Провели 28 рейдів з профілактики адміністративних та кримінальних правопорушень серед осіб ромської національності. Винесено усних попереджень 17 949 особам, які вчинили адмінпорушення.

Нагадаємо, що міська рада створила КП "Муніципальна варта" 8 липня минулого року зі статутним капіталом 1 млн грн. Тоді патрульна поліція та учасники АТО просили міськраду не голосувати за створення підприємства, оскільки його статут суперечить чинному законодавству.

Відтак міська рада збільшила статутний фонд нещодавно створеного комунального підприємства "Муніципальна варта" з 1 до 10 млн гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: